• Lorem ipsum

Bij ons is het mogelijk om iemand te verrassen met op maat gemaakte chocolade. Wilt u graag voor uw relaties, personeel of klanten een persoonlijk geschenk geven? U kunt kiezen uit een breed scala aan producten; bonbons met uw logo erop, chocoladeletters en -repen of andere bedrukte chocolade. Alle geschenken worden in ons eigen chocolade-atelier gemaakt. 

We zijn dé specialist op het gebied van chocolade. We focussen ons op het ontwikkelen, produceren en het verpakken van chocoladegeschenken en promotieartikelen voor de zakelijke markt. Doordat we al meer dan 15 jaar werkzaam zijn binnen de chocoladebranche, weten we wat de klant van ons mag verwachten. Binnen het productieproces staat kwaliteit centraal en dat is ook waar wij voor staan.

Voorbeelden van onze chocoladeproducten zijn:

Bij ons zit u op de juiste plek om het perfecte geschenk in elke gewenste prijsklasse te vinden. Hierbij bent u, de klant, koning. Dit houdt in dat we er alles aan doen om een chocoladegeschenk te ontwikkelen dat het beste bij uw wensen aansluit. We denken graag met u mee en we staan open voor uw suggesties.

Heeft u een idee wat er niet tussen staat? Neem dan even een kijkje bij de andere maatwerk producten, of stuur uw suggestie naar ons door via het contactformulier.